БХ Телецом нуди помоћ ученицима који немају приступ интернету, потребно је само да доставите ове податке...

Ово је још једна акција којом БХ Телецом жели пружити подршку школама и грађанима како би им живот у овим околностима учинио лакшим

BUKA portal / 22. март 2020

Са циљем несметаног одвијања онлине наставе, БХ Телецом позива представнике основних и средњих школа да доставе податке о ученицима који тренутно немају омогућен приступ интернету, како би у складу са својим техничким могућностима и мрежним капацитетима омогућио приступ онлине настави што већем броју ученика.

Подаци који требају бити достављени БХ Телецому су: назив и адреса школе, број телефона школе и е-маил адреса школе за контакт, те списак са именима и презименима ученика који немају интернет, њихове адресе становања и телефоне ученика/родитеља за контакт.

Е-маил адреса на коју представници школа БХ Телецому достављају наведене податке, као и евентуалне упите је помоцсколама@бхтелецом.ба

Ово је још једна акција којом БХ Телецом жели пружити подршку школама и грађанима како би им живот у овим околностима учинио лакшим. Приступ и кориштење интернета који буде омогућен дјеци као резултат овог јавног позива биће бесплатан док траје ситуација изазвана корона вирусом, саопћено је из БХ Телецома.

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.