Бх. yоутубер Омчо зарађује преко 20.000 еура дневно?

Омчо руши све рекорде реалности и гледаности на YоуТубе-у. У посљедњих 30 дана, Омчо је на свом Фат ТВ каналу досегао цифру од 385 милиона прегледа.

BUKA portal / 11. јануар 2021

 

Омер Надаревић из Бихаћа, познатији као Омчо, је већ дуже вријеме познат регионалној јавности што потврђује и цифра од 2 милиона претплатника колико Омчо има на свом YоуТубе каналу – чиме је однедавно и балкански број 1, јер је престигао Богдана Илића познатијег као Бака Прасе.

Оно што многима у регији и није познато јесте чињеница да се Омчо са својим тимом окренуо и страном тржишту, те је тако покренуо ФатТВ канал који броји цифру од 3.77 милиона претплатника.

Судећи према платформи СОЦИАЛБЛАДЕ, као и оном што видимо на Омчином “страном каналу”, Омчо је у посљедњих 30 дана имао нестварних 385 930 104 прегледа – што га ставља у најгледанијих 100 канала на YоуТубеу у свијету, а у контексту YоуТубера је у првих 5! Иза Омче се налази и ПеwДиеПие који у посљедњем мјесецу биљежи скоро дупло мање прегледа (око 210 милиона).

Према подацима са СОЦИАЛБЛАДЕ-а који укључује широк спектар ствари које могу дјеловати на YоуТубе зараду, Омчо на ФатТВ каналу мјесечно зарађује између 96.500 и 1.500.000 америчких долара.

*ЦПМ урачунат у ову рачуницу је 0.25 – 4.00, с тим да може бити и мањи!

На ово је реаговао и Бака Прасе који је у свом ливестреаму израчунао да Омчо готово сигурно зарађује између 20 и 30 хиљада еура ДНЕВНО, што је и тачно уколико узмемо у разматрање и податке СоциалБладе-а за канал Омчо и ФатТВ.

Испред Омче на листи најгледанијих YоуТубера су Мр.Беаст, А4, Цлоне и СССниперWолфс, док уз Омчу на листи 100 најгледанијих канала се налазе и профили: Диснеyја, WWЕ, НБЦ-а, других медијских кућа, али и планетарних звијезда који су на овој листи иза Омче попут Јустина Биебера, Дуа Липе и других.

 

Високо.цо.ба/Фаце.ба


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.