Реакција тренера Динама хит на интернету: ВАР је обично с.ање, ма госпођо, небитно, реците ВАР је циркус !

ДИНАМО - ШАХТАР 3:3 у невјеројатној утакмици четвртог кола скупине Лиге првака. Динамо је до посљедње минуте имао предност 3:1 за побједу вриједну прољећа у Еуропи. И просуо је. 

BUKA portal / 07. новембар 2019

Динамов тренер Ненад Бјелица коментарисао је шокантни меч за ХТВ:

Дојам након шокантне завршнице?

Заслужили смо побједу, били смо бољи. Честитам дечкима.

Рано сте и јефтино примили гол након чега сте промијенили тактику?

Код првог примљеног гола смо лоше стајали на терену. Испала нам је не само обрана, него и веза. Али опћенито смо слабо стајали на терену, не само приликом тог гола. Након што смо примили гол прешли смо на 4-2-3-1 и боље смо изгледали. Морали смо то направити јер они су нас развлачили по крилима, а очекивали смо их у централи. Промјеном тактике жељели смо им се завући између линија.

Спорне ситуације с Петковићем и Адемијем у казненом простору?

Ако не желе гледати то, што ће нам тај ВАР! Ја увијек говорим да је ВАР обично с*ање! Убија емоције, убија игру. То је циркус. Погледајте колики је циркус у Енглеској. У Италији је тек највећи циркус! И даље се тумачење спорних ситуација своди на интерпретацију. Чему онда то? Укините онда ВАР! Ја сам апсолутно против ВАР-а, он убија емоције, убија ногомет.

Како сте у судачкој надокнади изгубили велику предност 3:1?

Они су све бацили у напад. Тако су из једног центаршута забили, а онда је дошао и тај пенал.

Коментар на пенал за Шахтар?

Зашто имамо ВАР? Када у овој ситуацији судац прво свира за фаул на Таисону, а онда враћа на нешто друго, али на оно што није било, а то је прекршај Ђире. Да се разумијемо, прекршај Теопхилеа на Таисону је био и то је био чисти пенал, али ствар је у томе да је судац гледајући снимку то окренуо и дао пенал за другу ситуацију, у томе је ствар! ВАР је циркус и нешто скандалозно! Рекао сам то када сам радио у Пољској, ево и сада ћу у Хрватској и у Лиги првака. 

 

Ништа се није смирио ни на конференцији за медије. Преводитељица која је преводила питања хрватских новинара Бјелици те његове одговоре није разумјела једно питање па је новинара замолила да га понови.

Бјелица ју је на то живчано сасјекао. "Ма није уопће битно, госпођо! Циркус, ВАР је циркус. Преведите им то!" одбрусио је Динамов тренер нервозно витлајући рукама. 

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.