Бореновић: Додик је преварант који је спреман погазити свој народ и НСРС

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић казао је како ће лидер СНДС-а Милорад Додик остати упамћен као историјски највећи преварант и лажљивац у српском народу. Ова изјава долази након одлуке Предсједништва БиХ да у Брисел пошаље Програм реформи.

BUKA portal / 19. новембар 2019

printscreen

"Погазио је НСРС, не само једном, не пет пута, већ десетак пута. Посебно када је спомињао и хвалио се Резолуцијом о војној неутралности која више не постоји. Од данас та резолуција је празан папир. Показао је своје право лице", казао је Бореновић.

Он је казао да је Додик човјек изузетно опасних намјера.

"То је преварант који само није бранилац интереса РС-а. Не преза ни од чега, спреман је погазити свој властити народ и НСРС. То што гази себе, то нас не интересује, али је показао своје право лице. Именовање мандатара је резултат одлуке да се пошаље први документ у НАТО у Брисел којим се активира МАП - Акциони план за чланство. То је сада јасно и то више нико не може оспорити", рекао је.

Бореновић сматра да БиХ крупним и снажним корацима иде ка НАТО савезу уз помоћ Милорада Додика.

"То су неспорне чињенице. О томе најбоље говори покушај да Милорад Джаферовић оправда Шефика Додика. Шефик Додик је пристао на оно што је радио Милорад Джаферовић. То показује сву дволичност великог баје, а од данас великог миша", изјавио је.

 

Клиx


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.