Честитао јој на обављеном послу: Замјеник градоначелника Бора (60) поднио оставку због слика на којима љуби малољетницу

Замјеник градоначелника Бора Бранко Перић (60) нашао се у средишту скандала када су фотографије на којима се он љуби и грли са дјевојчицом од 15 година освануле на Фејсбук профилу те малољетнице.

BUKA portal / 06. децембар 2018

Незванично, када су фотографије исцуриле у јавност, од Перића је затражено да одмах поднесе оставку.

Перић је поднио оставку, а у образложењу одлуке да се повуче са мјеста замјеника градоначелника навео је да су у питању лични разлози.

Како пишу “Вечерње новости”, слике су убрзо по постављању склоњене, али их је, у међувремену, видио и “скинуо” велики број пратилаца ове друштвене мреже. У цијели случај се, убрзо, умијешала и полиција, али нема доказа да је функционер у Бору починио кривично дјело

“Честитао сам јој на добро одрађеном послу”

Перић је, наводно, казао да је фотографија његовог пољупца са дјевојчицом настала када јој је честитао на добро урађеном послу. Он је тврдио и да се са осталим дјевојкама, које су биле ангажоване, поздравио на сличан начин./

– Имали смо скуп у локалном Дому културе и ту су биле дјевојчице, које су украшавале салу. Ушао сам и видио да су посао обавиле одлично, због чега сам им честитао – наводно је изјавио Перић.

Такође, наводно је казао да на другој фотографији не види ништа спорно. Међутим, након што су фотографије доспјеле у јавност, у цијели случај се умјешала и полиција.

– Дјевојчица је негирала да је имала било какав однос са тим функционером – каже извор из истраге. – Међутим, маљољетница као да је била припремљена и унапријед знала како треба да одговори.

Саговорник листа каже да је дјевојчица старија од 14 година, због чега нема кривичног дјела обљубе над дјететом.

– С друге стране, ако је нешто и било између њих, то није било под присилом – каже извор. – Према томе, ми нисмо имали никакав законски основ да реагујемо.

Иначе, Бранко Перић је већ дуго у политици и увијек је важио за коректног човека, са којим се отворено могло разговарати.

Факултетски је образован, увијек је имао пристојан однос са људима, тако да су фотографије које су испливале у јавност изазвале прави шок у борској јавности.

 

Блиц


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.