Ћиро Блажевић на свој начин прокоментарисао меч Звезде и Бајерна

Легендарни тренер Мирослав Ћиро Блажевић прокоментарисао је утакмицу Црвене звезде и Бајерна на свој уобичајени начин.

BUKA portal / 02. децембар 2019

 

"Ма гледао сам! Што сте се усрали, пи*ка вам материна? Изашли на терен и скинули гаће. Умјесто да сте изашли с размишљањем 'јеба*емо их', ви се нагузили и онда ми се ту чудите као 'напунили нас'", у свом стилу ће Ћиро.

Легендарни тренер је говорио и о репрезентацији Србије.

"Навијам за вас у баражу, немате ви ништа слабије играче од Хрватске, само морате да имате тренера који ће да вам направи тим. Прижељкујем и навијам да се пласирате на Еуро и да дође до те утакмице. Зар не би било лијепо да ми играмо тамо у Енглеској на Европском првенству? Још само да прођете тај бараж", рекао је Ћиро.

Он је додао да ни мало не сумња да Србија може да се пласира на Европско првенство.

"Наравно да можете, али знате ону стару не правите рачун без крчмара. Побиједите прво те Норвежане, па онда те друге у финалу. Бољи сте ту од свих тих! Шта има Хрватска, а нема Србија, па годинама имате боље резултате од нас? Ма, сине мој, немате ви ништа слабије играче од Хрватске. Кључна ствар у цијелој причи је тренер. Њега морате да имате. Ако доведете тренера којем пет бољих играча сједи на клупи од оних што му играју на терену, джабе онда све", рекао је Блажевић.

На констатацију новинара "Курира" да Србија има играче бројних великих европских клубова, али да му није јасно како онда Орлови изгубе од нпр. Украјине са 5:0, Ћиро је одговорио:

"Пи*ка вам материна ако вам је тамо неки Манчестер, Реал или Барса важнији од репрезентације. Кад дођеш у своју земљу, ниси играч Манчестера, него твоје репрезентације. Нема тада приче ко игра гдје, ко је које име. Сине мој, да ти кажем, нико не игра нигдје, је л’ ти јасно, сви играју за своју државу".

Потенцијални меч Србија - Хрватска играо би се у последњем колу групне фазе Еура. Ако би једна репрезентација већ прошла, а другој требао бод или сва три на том мечу...

"Сине мој, заборави, те акробације. Није то ни вријеме ни мјесто за наше балканске преваре", одговорио је новинару "Курира" легендарни Ћиро.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.