Данас срдачни сусрети, а прије годину дана све најгоре! Како је Станивуковић говорио о "Бјелицама, Цицкима..."

Како је Драшко Станивуковић од посланика који је прозивао начелника Сокоца Милована Бјелицу и страствено обећавао да ће се до краја борити против таквих, постао градоначелник чији је пријатељ и партнер исти тај Бјелица.

Milovan Matić / 15. јун 2021

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић посјетио је прије неколико дана Соколац, гдје је разговарао са начелником те општине Милованом Бјелицом о, како каже, многим важним темама и пројектима.

Неизоставна тема, како је навео, били су процеси промјена који су, према његовим ријечима – „започели побједом у Бањој Луци и које ширимо цијелом Републиком“. Станивуковић је захвалио Бјелици и његовом тиму на гостопримству и пријатном разговору.

 

Срдачан сусрет двојице политичара који се чинио немогућ. Бар када погледамо шта је Станивуковић говорио о Бјелици, те како је обећавао да ће се обрачунати са политичарима као што је он.

А како је то градоначелник Бањалуке док је био посланик у Народној скупштини причао да му Бјелица забија нож у леђа, да му се гади и да ће се отарасити таквих лицемјера погледајте у видеу.

 

Као што видимо, Станивуковић је прије само годину дана поручио да ће се до краја борити против људи као што је Милован Цицко Бјелица. Ипак, данас друга прича. Загрљаји, руковања и срдачан разговор.

 

Састанак Станивуковића са Бјелицом прокоментарисао је и посланик Небојша Вукановић који је, како каже, остао изненађен информацијом да о састанку у Сокоцу.  

"Не желим се мијешати другима у одлуке и посао, али никад се не бих састао са Цицком Бјелицом, нити бих са њим размјењивао било какве поклоне, искуства нити имао било какву сарадњу, јер нема суштинске разлике у начину управљања између њега и Додика и његових сатрапа", рекао је Вукановић и додао:

"Цицко је типичан представник ретроградних структура из прошлости које деценијама спутавају било какав развој и напредак, и чија диплома није ништа боља и валиднија од оне Лондонског ђака Петра др Ђокића. Вријеме ће показати, али сам сигуран да је Цицко само још један у низу Додикових играча и тројанаца у опозицији, уцијењен и корумпиран, увијек спреман на РТРС-у и АТВ-у да забије нож у леђа, нападне искрене опозиционаре и противнике режима кад то Додик и његове слуге затраже", сматра Вукановић.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.