Давор Драгичевић испред РТРС-а, најављене тужбе против јавног сервиса (ФОТО)

Чланови Удружења Рестарт данас су испред зграде РТРС-а најавили подношење тужби и кривичних пријава против РТРС-а, али и одговорних лица на јавном сервису

Elvir Padalović / 06. септембар 2018

 

Разлог за ове тужбе јесте објављивање личних података људи уочи великог скупа Правда за Давида у Бањалуци 7.7.2018.године те због тога што их је, како су навели, тзв. Јавни сервис окарактерисао као криминалце.

Стефан Благић, Предсједник Рестарта навео је данас како је им је нанесена штета за живота и како су објављене информације нешто што је непојмљиво.

 

 

"Објавили су личне податке, једиствене матичне бројеве, адресе, имена очева људи који долазе да подрже овог човјека (Давора Драгичевића, оп. Е.П. ). Ми смо направили тужбе не само против РТРС-а већ и против главног уредника Јасенка Тодоровића и уредника информативног програма Синише Михаиловића. Као што знате Агенција за заштиту личних података је већ упутила кривичну пријаву Окружном тужилаштву Бањалука везано за ове личне податке" рекао је Благић.

 

 

 Давор Драгичевић је рекао да је извјештавањем РТРС-а њему и групи Правда за Давида стављена мета на чело. "Мене више не можете убити. Мене сте убили 17.3. сви ћете одговарати који требате. Ништа нисте урадили по том питању. Видјећете 5. октобра шта ће бити." рекао је Давор Драгичевић.

 Након ове прес конференције, Давор Драгичевић је одржао састанак са уредником ИПП-а Синишом Михаиловићем који му је, како је Давор пренио, рекао да је његовој дјеци стављена мета на чело.

 

 

 

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.