Давор Драгичевић на ванредној конференцији представља доказе у случају Давидове смрти

У Бањалуци је у току ванредна конференција за медије групе "Правде за Давида".

Buka / 14. септембар 2018

 

На самом почетку присутнима се обратио отац настрадалог Давида Драгичевића, Давор. 

“Ја сам Давор Драгичевиц отац сина који је отет , шест дана малтертиран са поруком шта се све може десити свима онима који су против њих. Порука свима на власти, и позицији, и опозицији, и  Милораду Додику, и Жељки Цвијановић је да ја нисам рушитељ Републике Српске, ја сам створио ову државу, а ова држава је убила моје дијете”, истакао је Давор, додавши да је потпуно свјестан да ће у предизборно вријеме расти притисак на њега и људе који га подржавају. 

Напоменуо је да су људи који му дају подршку све ово вријеме само обични људи желе да остану овдје, али у земљи у којој влада закон и правда једнака за све.

“Ја гледам свог распореног сина, а они сваки дан гледају своју дјецу”, рекао је Давор Драгичевић, а потом је пуштен филм Правда за Давида - шест мјесеци послије, у ком су приказане изјаве министра Драгана Лукача, предсједника РС Милорада Додика и патолога Жељка Карана у вези са спорном конференцијом за медије, која је одржана у полицији након смрти младића, и за коју су рекли да је била грешка.

 

На снимку је изјава и главног бањалучког тужиоца Желимира Лепира, који је такође рекао да је та конференција била грешка.

 

Након тога су приказани и снимци других доказа, са којима је јавност упознавана након спорне конференције.

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.