ДАВОР ДРАГИЧЕВИЋ: Позивам Додика да испуни сутра своје обећање и најури тужиоце који примају плату, а не раде свој посао

Поводом најављеног сутрашњег састајања адвоката породице Драгичевић, Ифета Ферагета и главног тужиоца Желимира Лепира у Окружном јавном тужилаштву Бањалука, у групи Правда за Давида, данас се огласио Давор Драгичевић.

S.V. / 16. септембар 2019

printscreen

Драгичевић је поручио да сутра постоје два могућа сценарија. Један је тај да се деси ситуација као у случају Муриза Мемића, којег су позвали у Тужилаштво само како би га спријечили да присуствују Међународној конференцији, која се одржала у Бечу, а на којој није могао присуствовати ради наведеног позива. Касније је позив и повучен. 

Други сценарио, како наводи Драгичевић јесте да се установи како се истрага која траје 18 мјесеца заправо и не води, јер се у овом случају ништа ново не открива, а његово се покојног сина Давида и даље повезује са провалом у кућу, коју није починио.

"Замолио сам Ифета Ферагета да ово буде задњи састанак са Врећом и Лепиром, јер ће сутра бити јасно хоће ли се сврстати на срану убица. Позивам све који могу да дођу сутра пред Тужилаштво да се увјеримо с ким имамо посла. Све посланике који и даље обећавају да се залажу за национални интерес. А позивам и члана предсједништва БиХ, или како га ја зовем Бурле, да дође и испуни своје обећање и најури тужиоце из њихових фотеља, пошто примају плату, а не раде свој посао", поручио је Давор.

Додао је како ће одбијање апелације бити само доказ да нема правне државе, а најавио је и обраћање за викенд путем видеа у групи Правда за Давида, гдје ће представити шта се урадило на међународној конференцији и који су наредни кораци. 

Подсјећамо да је састанак у Окружном јавном тужилаштву Бањалука заказан за сутра у 12:30. 

 

 

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.