Демант о организацији полумаратона у Бањалуци

Демант на информације које су се појавиле у медијима а тичу се организације претходна припреме и организације претходна четири издања полумаратона у Бањалуци. Деман преносимо у цијелости

BUKA portal / 06. децембар 2018

Користимо ову прилику да демантујемо све информације који су се протеклих дана појавиле у медијима а тичу се организације и реализације претходна 4 издања полумаратона у Бањалуци. Наиме, овим путем желимо да обавијестимо јавност да су Владимир Селец и тркачко-рекреативни клуб Трк били дио организације полумаратона у малом проценту, али да никако нису били носиоци овог догађаја, нити су заслужни за његову успјешност.

Већину организационе структуре чине чланови и сарадници Суппорт МЦ којем припадају и сва креативна и ауторска права и који апсолутно стоји иза организације овог догађаја у претходне 4 године.

Тим Суппорт-а је идејни творац концепта, организационе структуре, аутор свих маркетиншких кампања, знака и логотипа, слогана, визуелних рјешења и текстуалних садржаја за сва четири издања полумаратона и 1. издања Рун&Море Wеекенда и једини који у овом тренутку користе неовлаштено ове материјале су Владимир Селец и ТРК.
С тим у вези, адвокатски тим маркетиншке агенције Суппорт већ је предузео све законске радње како би се спријечила и казнила даља злоупотреба и неовлаштено кориштење свих материјала који су у власништву и чине ауторска дјела агенције.

Тим Суппорт-а овим путем обавијештава и јавност Босне и Херцеговине, наше тркаче из региона и Европе да ће и у 2019. години поносно стати иза још једног полумаратона у граду, пети пут за редом,  као и свих осталих трка на које су навикли да трче у Бањалуци а које су дио 2. Рун&Море Wеекенд-а који је заказан од 19. - 21. априла на тврђави Кастел.

Наш циљ је био да из године у годину растемо и да тркачкој заједници пружимо Рун&Море Wеекенд - као један нови концепт и нову димензију у организацији трке који ће продужити период њиховог дружења и боравка код нас уз разноврсне спортске, едукативне, забавне и концертне садржаје. Циљ нам је да тркачи који дођу да трче једну од трка у Бањалуци, остану као наши гости цијели викенд и упознају Бањалуку на све начине - као град спорта и здравог живота али и као атрактивну туристичку дестинацију у региону.

Молимо све медије да убудуће не учествују у ширењу неистина и да прије објаве информација у којима помињу РМЦ и агенцију Суппорт провјере истинитост истих и консултују и нас као другу стану, те да не дозволе да буду продужена рука људи који покушавају да лажним и нетачним информацијама које пласирају изманипулишу и збуне јавност и тркаче.

Тим маркетиншке агенције Суппорт МЦ.

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.