Дино Рађа: Није база срат по Анти и Мати. Зато по Новаку удри

Низ познатих људи из свијета спорта коментирао је догађаје у Задру, а међу посљедњима који су се огласили је и Дино Рађа који је стао у одбрану српског тенисера.

BUKA portal / 24. јун 2020

Невјероватна је колицина срања по Новаку ових дана. Натјецање ко це га висе покењат. Цовик је направија све да помогне нама Хрватима да се промовирамо и да покусамо спасит бар дио сезоне. И наравно, буди добар изи говно. Јели било гресака, наравно да је. Али у првом реду Димитров и организација па тек онда остали судионоци. 

За успоредбу погледајте кафице, ноцне клубове викендом, утакмице, сетнице, јавни пријевоз итд. Све пуно људи и нико не носи ни маску нити се дрзи дистанце. Али наравно да није база срат по Анти и Мати. Зато по Новаку удри из свих орузја. А цовик је рискира своје здравље да нама несто направи. О цасним сестрама из Дјакова тек покоја стидљива реценица а ситуација засад дупло гора да не тразин даље. Ово ста се догодило паметни це схватит ка упозорење да је вирус медју нама и да га треба озбиљно схватит јер смо се сви скупа превисе опустили. Успут се види да смо без обзира на статус и имање сви исто подлозни вирусима и да се морамо боље дрзат упута. Здрави и весели били

 


 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.