Дјеца на хладноћи чекала Жељку Цвијановић, она поручила: И ја сам се смрзла, ако вам је лакше

Предсједница Владе РС Жељка Цвијановић посјетила је јучер Основну школу "Вук Караџић" у насељу Брањево код Зворника. Малишанима који су 45 минута на хладноћи чекали кандидаткињу СНСД-а за предсједницу мањег бх. ентитета Цвијановић је поручила: "И ја сам се смрзла, ако вам је лакше".

BN / 26. септембар 2018

 Предсједница Владе РС Жељка Цвијановић посјетила је јучер у насељу Брањево код Зворника новоизграђену фискултурну салу при деветогодишњој подручној школи матичне Основне школе "Вук Караџић", у коју је уложено 425.000 КМ.

 

Малишани су 45 минута на хладноћи чекали ентитетску премијерку и кандидаткињу СНСД-а за предсједницу РС-а како би јој пожељели добродошлицу у Брањево. Извињење предсједнице Владе РС због кашњења овом приликом је изостало, а Цвијановић је основцима поручила како су се требали топлије обући, али да се и сама "смрзла". 

 

 

 

 

 

"Требали сте неке капутиће обући. И ја сам се смрзла, ако вам је лакше", рекла је Цвијановић. 

 

Прилог на којем се чује начин на који се Цвијановић обраћа дјеци из Зворника објавила је БН телевизија, а исјечак прилога убрзо су почели дијелити корисници друштвених мрежа поручујући да овакво понашање не приличи шефици ентитетске владе.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.