Забиљежено у БиХ: Добио 69.000 КМ у кладионици, новац није исплаћен! Укључила се полиција

Полицијској станици Соколац пријављено је да је једна особа освојила 69.000 КМ на апарату за игре на срећу у спортској кладионици, те да одговорно лице у кладионици неће да му исплати новац уз образложење да је дошло до грешке

BUKA portal / 08. октобар 2019

Foto: Ilustracija

 

Полицијској станици Соколац пријављено је да је једна особа освојила 69.000 КМ на апарату за игре на срећу у спортској кладионици, те да одговорно лице у кладионици неће да му исплати новац уз образложење да је дошло до грешке, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Овај случај догодио се јуче око 14.30 часова у спортској кладионици на Сокоцу.

Полицијски службеници извршили су увиђај на мјесту догађаја и по налогу тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву привремено одузели апарат ради вјештачења, као и предузимања других мјера и радњи на расвјетљавању кривичног дјела превара.

Полиција из Трнова је приликом контроле путничког аутомобила смарт, којим је управљао Њ.Р. из Горажда, утврдила да се само на предњем дијелу аутомобила налази регистарска ознака која не припада наведеном ауту, као и да је регистрација истекла.

У саопштењу је наведено да је Њ.Р. контролисан јуче у 09.45 часова на подручју општине Трново.

Након документовања предмета, против Њ.Р. ће бити достављен извјештај о почињениом кривичном дјелу посебни случајеви фалсификовања исправа.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.