ДОБРЕ ВИЈЕСТИ, ПОНОВО 32 У ХЛАДУ: Прогноза времена за наредних неколико дана

Данас се у Босни и Херцеговини очекује умјерено до претежно облачно вријеме

BUKA portal / 11. септембар 2019

У другој половини дана локално ће падати слабија киша или краткотрајни пљусак. Током дана, на југу поступно смањење облачности и сунчаније. Јутарња температура зрака између 8 и 14, а дневна између 20 и 29 степени.

У четвртак у Босни и Херцеговини умјерено до претежно облачно вријеме. Слаби локални пљускови су могући на сјеверу и истоку Херцеговине, западним, централним и источним подручјима Босне. Јутарња температура зрака између 10 и 15, а дневна између 20 и 26, на југу и сјевероистоку земље до 30 степени.

У петак у Босни облачно. Сунчаније у другој половини дана. У Херцеговини сунчано вријеме. Вјетар слаб сјеверног смјера. Јутарња температура зрака између 10 и 14, а дневна између 20 и 25, на југу и сјевероистоку земље до 30 степени.

У суботу у Босни и Херцеговини сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. По котлинама и уз ријечне токове могућа је магла или ниска облачност. Јутарња температура зрака већином између 12 и 18, а дневна између 22 и 28, на југу и сјевероистоку земље до 32 степена Целзијуса.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.