Добричина и још господин човјек! Многима је промакао овај детаљ

Звезда филмова о Джону Вику, холивудски глумац Кијану Ривс познат је по својој скромности и доброти, а готово да нема особе која о њему нема само речи хвале.

BUKA portal / 12. јун 2019

Наравно да је 54- годишњи глумац добио додатну дозу дивљења због своје добродушности и джентлменских манира. Познат по томе што стоји чврсто на Земљи, Кијану је дао и одговор на питање новинара како му то полази за руком. "Гравитација", рекао је и поново одушевио.

Ових дана неко је приметио шта ради са рукама када га обожаватељке замоле да се фотографишу са њим. Када фотке погледате на гомили, деловаће вам и помало чудно Ривсов "летећи" загрљај у ком су му шаке увек у ваздуху.
И сви су убеђени да Кијану на овај начин показује своје поштовање према женама. Од осмог јуна када је објављен први твит о овоме, ретвитован је 77.000 пута, а из сата у сат људи коментаришу. Неки кажу да је прави джентлмен, други да је свестан кампање #метоо и да због тога води рачуна.
"Није тешко бити оптужен за сексуално узнемиравање од када, ових дана и загрљај може да те доведе то тога", пише на Тwиттеру @Нате_А_Ц. Одмах је добио и одговор: "Пројектујеш смешан аргумент да жене траже разлог да би оптужиле некога за напад. Заправо оне само не желе да их неко злоставља и напада." Тако су се и смешне руке Кијану Ривса које лебде око тела обожаватељки, претвориле у окидач за свађу, пише Ноизз.рс

Чињеница је да Кијану не прави разлику када се слика са непознатим женама и са дамама из света шоубизниса, а један од доказа је и слика са Доли Партон.

 

Један од најпопуларнијих глумаца данашњице носиће једну од насловних улога у игри Цyберпунк 2077, и на основу најава, неко време ће бити савезник играча. Игра ће бити пуштена у продају 16. априла 2020. године

 


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.