Ђоковић: Дисквалификација са УС опена била је шок за мене

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић, први пут послије дисквалификације на УС опену, рекао је новинарима у Риму да је то за њега био шок и да му је било чудно што је на такав начин завршио учешће на турниру у Њујорк.

BUKA portal / 14. септембар 2020

 

Ðоковић је дисквалификован са УС опена у четвртом колу када је лоптицом погодио линијског судију.

"Био је то шок за мене, први пут у каријери ми се догодило нешто такво. Било је много спекулација да ли сам заслужио будем дисквалификован или не. Правила си јасна, ја сам то прихватио и наставио даље", рекао је Ðоковић у видио разговору новинарима у Риму, гдје ће играти на турниру из Мастерс серије, који је данас почео.

Он је истакао да је после меча провјерио како је судија, додавши да му је жао што је изазвао шок, који како каже, она није заслужила.

"Било је чудно да на тај начин завршим учешће на УС Опену. Осећао сам добро, играо сам добро. Освојио сам Синсинати који се играо на истом терену, имао сам доста самопоуздања. Било је неочекивано и потпуно без икакве намере да је ударим. Нисам заборавио и мислим да никад нећу. То је нешто што остаје у сећању цео живот", рекао је Ðоковић.

Ðоковић ће наступ на Мастерсу у Риму почети у другом колу.

 

(Срна)


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.