Драган Бурсаћ: За мобилизацију спремна дјеца!

Само потпуно расељавање војно способних је, нажалост, једина трајна гаранција за мир у БиХ. Јер боље вам је живо дијете на бауштели у Клагенфурту, него мртав “херој” који се борио за газдину фирму, на оближњем гробљу!

Dragan Bursać / 04. март 2019

Foto: Ilustracija

Кад ми неко каже, у Босни неће бити рата, нема ко да ратује, лијепо бих му опалио шамарчину!


Радо иде конститутивни у војнике


Напрво, као што вели врсни новинар и уредник Озрен Кебо, за рат ниског интензитета увијек ће се наћи пара.

А друго и битније, ево слушам дјечицу по РС-у. Од њих је систем направио мале самоизоловане ходајуће зилоте, који би сутра дали главу за срБство. Иста је ситуација и у Федерацији.

Тако мржњом задојену дјецу неће требати два пута звати на мобилизацију. Дабоме, ратовати неће Додик, фамилија му, али хоће дјеца поданика који су допустили ово зло од индоктринације.

Па ће се вјечно исти родитељи заплакивати над гробовима потомака, не желећи да схвате како су они уз власт искључиви кривци што им дјеца одлазе прије њих у вјечност.

И зато, родитељи драги, ако немате муда устати против система, ако немате свијести да одучите свој пород од средњевјековне затуцаности, барем дјецу тјерајте одавде.

Само потпуно расељавање војно способних је, нажалост, једина трајна гаранција за мир у БиХ! Јер боље вам је живо дијете на бауштели у Клагенфурту, него мртав “херој” који се борио за газдину фирму на оближњем гробљу!

Не вјерујете? Пазите, не морате вјеровати, али вјерујте ми да је боље бити онај који упозорава, па макар и на лажну опасност, него наивчина којег увијек у реформистичком рапсоложењу Анте Марковића дочека '92. У то смо се ваљда сви увјерли.

Предвојничка обука за Бакирово "недајбоже"

Не вјерујете још увијек?

«Слободан си само ако можеш сам себе бранити. А народ који не може себе да одбрани треба да се забрине за будућност и слободу. У овом тренутку имамо Оружане снаге и различите агенције које бране територијални интегритет ове земље. То је заједничко, недовољно јако. Двије сусједне земље се наоружавају. Морамо ојачати намјенску производњу, комерцијално, али и за 'недајбоже'. И мислим да ћемо морати увести предвојничку обуку поново», казао је између осталог прије пар дана у Какњу Бакир Изетбеговић.

Ово "недајбоже" увијек се у БиХ претвори у дај Боже рата, е да бих остао на власти. И джаба сад и легалне постојеће Оружане снаге БиХ, джаба и полиција, јер треба регрутовати младу крв, што имитира газије изнад Сарајева. Треба ту балавурдију поскидати са Инстаграма, Фејсбука и осталих мрежа и обући у маскирне униформе. 

А, како велим, нећемо два пута зазивати тако индоктринисану дјецу. Па ти Боже рата марсијански обезбиједи са Бакиром и Телекомом само квалитетан интернет, можда и прилику за увођење 4Г мреже негдје горе по Влашићу и ето ти голобрадих газија у ровове.

Бротхерс ин пимпле

Иста је ситуација са друге стране младог месишта, јер Додик мантра већ безмало годину дана како ће се РС сама бранити. А ти зилоти, те јуноше од 15 до 19 година од Бањалуке до Требиња, којима је неимаштина родитељска и власт бандитска испрала мозгове, само то и чекају.

И у коначници, кад имате напаљене и хормонима опијене постпубертетлије на предвојничкој обуци и са друге стране по бубуљицама двојнике на полицијским стражама, шта добијамо? 

Рат, тако је!

И неће Додикови млади предатори ратовати против измаштаног ИСИЛ-а у РС-у, нити ће Изетбеговићеви првопозивци бој водити против хрватске или србијанске армије, него ће се узајамно клати у, како то Американци најавише, рату ниског интензитета. Ратуљку, такорећи, у којем ће гинути наша дјеца за пар дунума земље и неколико милијарди марака покрадених транзицијских новаца.

Па шта мсилите да је подраживање национализмом и будућим ратом, до ли једино средство да гарнитуре бивших камионджија, месара и портира остану на власти?! Они су цијелу једну земљу у стању држати у ситуацији предратне психозе, која траје 30 година, е да би отимали од народа паре. У стању су, дабоме, туђим курцем комшијске глогиње млатити у том и таквом сукобу, јер их из њихових фотеља са платама од 6000-7000КМ, нико и ништа неће вратити у камионе, подруме и на рецепције. По цијену дјечијих живота, зилотских и газијиских, наравно, увијек туђе дјеце.

Бијег као императив

Бијег, не одлазак, бијег у иностранство је стога императив за сваког озбиљног родитеља, а (само)заваравање како ће овдје бити боље и како сунце нашег неба...представља један крајње неозбиљан дилетантизам према сопственом породу.

Осврните се и погледајте око себе. Само негативан природни прираштај, бијела куга и бјежанија пут Брегане и даље на Запад, спасава ову земљу крвопролића «ниског интензитета» како га Међународна заједница назва.

На концу, неко ће добар и наиван рећи, моје дијете неће бранити ову и овакву земљу са овим и оваквим мафијашима на власти. 

Одговор - Ако остављаш потомство овдје, ко те пита оче и мајко, шта ти мислиш гдје ће ти бити дијете. То је ионако посао војних одсијека и полицијских станица. Не вјерујете још увијек?

Размислите још једном, не због себе.
 


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.