Друга сезона Чернобиља ће се снимати у Бањалуци!

Иако друга сезона апсолутно није била у плану, творци ове веома популарне серије ипак су одлучили да сниме другу сезону јер су пронашли одговарајуче локације и то у граду на Врбасу.

BUKA portal / 31. мај 2019

 

Један од продуцената серије изјавио је за наш портал како су дубоко вјеровали да ова прча нема наставак све док до њих није дошла прича о Бањалуци и локацијама које би сјајно послужиле за снимање било каквих филмова и серија катастрофе. И то је био један од разлога зашто се одмах почело радити на наставку.

-Писање новог сценарија је већ у току, а наши људи су на путу за Бањалуку да на лицу мјеста добро истраже све локације. У контакту смо и са људима отамо који се заиста труде да нам изађу у сусрет. Нисам никада био у Бањалуци, али како су нам јавили локације које би биле савршене за снимање насзтавка Чернобиља су ријека Врбас, Инцел као и Топлана. За ово посљедње нисмо баш сигурни како би се уклопило, али вјерујемо локалцима на ријеч, изјавио је овај продуцент.

Он је закључио да би према информацијама које је добио, сезона аснимана у Бањалуци могла бити још бруталнија и суровија од прве сезоне.

Преузето са 50нијансипиве


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.