Емина Минка Муфтић с горчином: Моја највећа грешка је што сам у вријеме рата остала у Сарајеву!

ГЛУМИЦА КОЈА И ДАЉЕ ОСВАЈА СРЦА БХ. ПУБЛИКЕ

BUKA portal / 16. април 2019

За Фаце ТВ позната бх. глумица говорила је о себи, глумачком раду, разочарењима и успјесима, али је и признала да је њена "највећа грешка што је у вријеме рата остала у Сарајеву"

 

Емина Минка Муфтић је глумица која већ дуго осваја срца публике у представма, ТВ серијама и филмовима, добитница је бројних награда, а своје искуство и знање дијели и са студентима на Академији сценских умјетности у Сарајеву.


Важан сегмент у њеном животу је и хуманитарни рад. Осим што је показала невјероватан успјех на глумачкој сцени, Минка је снимила и музички ЦД, те као пјевачица наступила на концертима и програмима различитих карактера.


Тај ЦД само је потврда Минкиних музичких способности уз бројне глумачке које је остварила у бројним представама, ТВ серијама и кабаретским програмима.


За Фаце ТВ говорила је о себи, глумачком раду, разочарењима и успјесима, али је и признала да је њена "највећа грешка што је у вријеме рата остала у Сарајеву". 


Међутим, сматра и да је то истовременео њена "најбоља - највећа животна грешка", упрскос разочарењима која су стигла са окончањем рата, а зашто тако мисли, сазнајте у приложеном видеу...   

 

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.