Емир & Фрозен Цамелс објавили кућну акустичну верзију пјесме УЛИЦА

Чланови роцк бенда Емир & Фрозен Цамелс игром случаја, на почетку пандемије корона вируса, нашли су се на различитим крајевима свијета. Лидер бенда Емир Буковица се затекао у Сједињеним Америчким Државама, у немогућности да се уопће врати у Еуропу.

BUKA portal / 09. мај 2020

 

Бенд, као и сам Буковица, се током карантина и оштријих мјера за све, није медијски оглашавао, јер по њиховим ријечима “нису жељели бити естрадни корона профитери”.
 

Но, ових дана су ЕФЦ чланови заједнички, свако из свог тренутног дома, уживо одсвирали и отпјевали кућну акустичну верзију њихове пјесме “Улица”. Пјесме која у ова тешка времена за свакога добија додатни смисао, јер говори о томе како је потпуно јасно колико смо заиста сви повезани и колико су овај свијет и свака наша улица заједнички у сваком смислу те ријечи.
 

Као што текст наше пјесме каже ‘Након сваког мрака ће доћи свјетлост коју доноси нови дан...’ јер ‘ово је улица за тебе , улица за мене’ надам се да ћемо коначно након ове короне схватити колико смо мали и немоћни сами и колико требамо сви једни друге да би дочекали свијетло на крају овог тунела”, ријечи су аутора пјесме “Улица” Емира Буковице.


Овај непретенциозни онлине наступ “смрзнутих камила”, снимљен мобителима чланова бенда, у видео спот је претворио и режирао Јасмин Јатић.

ЕФЦ га је симболично одлучио објавити данас, на Дан побједе над фашизмом и може се погледати на службеној YоуТубе страници бенда на линку: хттпс://yоуту.бе/1QС_нyгУта8

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.