Фанове хорора "Ит" распаметио детаљ у наставку: "Изгледају идентично" (ВИДЕО)

Напокон је објављен дугоочекивани траилер за наставак хит хорора "Ит", а осим повратком страшног Пеннywисеа гледатељи су одушевљени још нечим - глумачким поставом.

BUKA portal / 10. мај 2019

 

У филму се појављују Јамес МцАвоy као Билл, Јессица Цхастаин као Беверлy, Билл Хадер као Рицхие, Јамес Рансоне као Еддие, Андy Беан као Станлеy, Јаy Рyан као Бен и Исаиах Мустафа као Мике.

 

 

У фласхбацковима главних (одраслих) ликова појављују се и дјечји глумци из првог наставка, а многи су уочили да глумци толико сличе дјеци из првог наставка да изгледа као да гледамо исте, али старије глумце.

 

 

"Преузбуђена сам што ћу видјети Билла као одраслог Рицхиеја. Ово је савршена глумачка постава", "Нисам сигуран да је узимање одраслих глумаца да глуме дјечје ликове икад било боље погођено", "Изгледају идентично", само су неки од коментара.

У "Ит: Цхаптер Тwо", Пеннywисеа опет утјеловљује глумац Билл Скарсгард који је глумио и у првом наставку 2017. године. Други дио одвија се 27 година касније, с одраслим верзијама чланова "Лосер Цлуба".

У нешто више од 10 сати од објаве ,траилер је погледан скоро 10 милијуна пута, а реакције су већ преплавиле друштвене мреже и коментаре на YоуТубеу. "Ово је толико страшно да сам морала смањити екран да погледам", "Ово је остварење свачије ноћне море - видјети баку голу", "Не знам што ме више преплашило у овоме, бака или Пеннywисе", коментирали су љубитељи овог хорора.

Адаптација мегапопуларне приче Степхена Кинга снимљена у 2017. години покорила је кинодворане те зарадила више од 700 милијуна долара тијеком приказивања диљем свијета па гледатељи и постао најпрофитабилнији хорор свих времена.

Нови наставак би се у америчким кинима требао појавити почетком рујна ове године.

Индеx


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.