Феђа Исовић: Репродуктивни Вс Рекреативни секс

Јесте ли гледали серију Стар Трек? Тамо, рецимо, нема ни кришћана, ни муслимана, ни јевреја, ни будиста… Тако научници предвиђају далеку будућност. 

Feđa Isović / 08. фебруар 2020

Драги националисти, битка је изгубљена. У будућности неће бити ни Срба, ни Хрвата, ни Бошњака. Джаба се батргате, залуд водите борбу. Неће бити ни Нијемаца, а камоли нас. 

Јесте ли гледали серију Стар Трек? Тамо, рецимо, нема ни кришћана, ни муслимана, ни јевреја, ни будиста… Тако научници предвиђају далеку будућност. 

Такву будућност националистичко-религијски мозак не може да појми ни прихвати. То су они исти који не могу да појме ни научно доказану теорију еволуције па је називају будалаштином, а бајке из светих књига прихватају као реалност.

А ствари стоје овако, свијет је пренатрпан, у задњој анализи коју је објавио Уред САД-а за попис становништва се тврди да је становништво Земље досегло број од 7,49 милијарди. И тај број константно расте. Застрашујући је податак да данас живи око петина свих људи који су икада живјели кроз читаву историју људског рода. Процјена је да се сваке минуте на Земљи роди 250 беба, а када би се свијет зауставио на садашњој стопи плодности, године 2150. планет Земљу насељавало би 70 милијарди људи! 

Дакле, ови подаци прецизно слуте демографску и еколошку катастрофу и јасно је да је интерес човјечанства смањење популације, никако повећање.

Но, националисти су оптерећени наталитетом. Мучи их то. Мори. Не да им спавати тај страх да њихова нација не изумре. А изумрјет ће. У маси ће се утопити и Енглези којих тренутно има скоро па 70 милиона, а не ове наше шаке јада.

У свему смо задњи, али смо у глупости први. Потврђује то и недавна инцијатива у школама Републике Српске гдје се професорски кадар обучава како да убјеђују ученице да се удају и рађају дјецу. Што више малих Србаља има да се прави! 

Можда сам поједноставио случај, али како другачије објаснити презентацију која је одржана бањалучким професорима, а на тему „Популациона обука у школама у РС”? Акценат те презентације је на проблему ниског наталитета, треба га повећати, а главни узрок томе је препознат у еманципованој српској дјевојци, која би, како се каже, требала да ступи у брак и тиме добије осјећај сигурности у коме ће рађати дјецу. Читавом презентацијом се промовше патријахална породица и њене вриједности. 

Драге наше цурице, ученице, удајте се, рађајте, одгајајте дјецу, немојте се случајно еманциповати, јер чули смо, еманципација је главни проблем опстанка нешег српског рода. Другим ријечима - јебите се! Али само у браку. Заборавите свој живот, своје снове, опстанак народа је важнији.

Није проблем што нам млади одлазе из државе, што ће се њихова дјеца рађати тамо негдје, а не овдје, и што ће се асимилирати и постати мали Нијемци већ у другој генерацији, јок – није све то проблем. Проблем је што су српске дјевојке еманциповане и неће да упражњавају репродукционо-брачни секс. Куку нам се!

Некада је стварно тешко вјеровати какви нас међеди воде и какву нам политику кроје! Па зар је могуће да ико, игдје, у 21. вијеку, кука, жали се, плаче над судбином зато шту му је становништво превише еманциповано? 

У Федерацији влада слична забринутост. Демограф, Проф. др. Хасан Золић, каже:

  • - Требамо обезбиједити средства за стимулацију породица, да се рађа двоје троје дјеце.

Што то да радимо професоре? Је ли то фали радне снаге у Њемачкој, Француској, Аустрији и Шведској, па да их браћа Бошњаци погурају?

Золић нам, даље, потврђује да према Попису из 2013. године у БиХ има 50% Бошњака мање. Већ сам раније негдје записао, више је Бакирова мирнодобска политика оћерала Бошњака, него ратна Радованова. Немам баш провјерене податке, али слутим да је тако. Ако и гријешим, ускоро ћу бити управу. Наиме, дневно Босну и Херцеговину напусти 115 грађана. Нема те популацине политике нити тог репродуктивног секса који може ово анулирати. Дан-ноћ да се репродуктивно пепамо, нема нам помоћи. Ја гласам за рекреативни секс.

 

 

 

 

 


Бука препорука

БиХ

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.