Фресх Wаве: Овог љета, славићемо заједништво, солидарност и љубав према животу!

Синоћ је ФБ пратиоцима Фресх Wаве Фестивала представљен визуал, овогодишњег, деветог по реду издања фестивала, које ће се од 6. до 8. августа одржати на бањалучкој тврђави Кастел!

BUKA portal / 20. април 2020

Вјековима старе зидине Кастела и ове године ће на више фестивалских бина угостити нека од највећих и најпознатијих имена свјетске и регионалне музичке сцене, а овогодишњи свјежи талас Фресх Wаве Фестивала сурфаће кроз атмосферу којом славимо живот и радујемо се у свим могућим музичким бојама и облицима! 
Наиме, славећи заједништво са надом у скорашњу побједу човјечанства, одлучили смо да дамо својеврсни омаж најразигранијој, најузбудљивијој и најисчекиванијој музичкој икони икада - трубадуру!

Овај безвременски симбол као дио визуелног идентитета овогодишњег издања фестивала обавезује нас да више него икада промовишемо и славимо вриједности као што су заједништво, солидарност и љубав према животу!

Радује нас што и наши пријатељи препознају напоре које улажемо. Са нама је и овај пут Бањалучка Пивара, Јагермеистер, Смирнофф али и нови партнер, којег с поносом представљамо: најпрепознатљивији свјетски бренд Цоца Цола.

Управо захваљујући овим партнерима али и другим пријатељима на свега неколико дана смо од објављивања хеадлајнере фестивала, а као одговор на тренутну глобалну ситуацију одлучили смо да са посјетиоцима Фресх Wаве Фестивала наставимо дружење путем Ливе Стреам ДЈ сетова. Наредни којег најављујемо за уторак, 21.4. у 20 часова потписује Синиша Тамамовић, а подсјетићемо се на његов наступ на Маин бини Фресх Wаве Фестивала.

#останикодкуће и прати ФWФ ДЈ сетове, а о свим другим детаљима се информиши на Фацебоок страници или сајту Фресх Wаве Фестивала!


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.