Г-Петрол четврту  годину заредом генерални спонзор Г-Дриве штафетног полумаратона у Сарајеву

"Својом подршком желимо  да допринесемо развоју аматерског спорта у Босни и Херцеговини."

BUKA portal / 10. септембар 2019

 

Компанија „Г-Петрол Сарајево“ и ове године је генерални спонзор  Г-Дриве штафетног полумаратона, који ће бити одржан 15. септембра 2019. године, у оквиру 13. Сарајевског полумаратона. Као друштвено одговорна компанија, која подржава промоцију спортских вриједности и здравог начина живота, „Г-Петрол Сарајево“ ће четврту годину заредом подржати ову атлетску манифестацију, једну од најпопуларнијих у Босни и Херцеговини. Неколико тимова компаније такође ће учествовати у Г-Дриве штафетном полумаратону у оквиру ког чланови тима треба да у што краћем времену претрче 21,1 километар. 
Директор „Г-Петрол Сарајево“ Срђан Пешевић је изјавио:

„Драго нам је што смо се одлучили подржати штафетну трку која је више од спортског такмичења и која сваке године добија на масовности.  Мото овогодишње трке  „Покрени тим, освоји циљ“ уједно је и позив другим компанијама да организују своје тимове и покажу на стази тимски дух. Својом подршком желимо  да допринесемо развоју аматерског спорта у Босни и Херцеговини“, рекао је Срђан Пешевић.
Штафетни полумаратон носи назив по премијум  гориву Г-Дриве .

Додатна информација: 

У мрежи бензинских станица ГАЗПРОМ, којима у БиХ управља „Г-Петрол Сарајево“, у продаји су премијум горива Г-Дриве. Ријеч је о адитивираним горивима нове генерације,  Еуро-5 квалитета, произведеним у Рафинерији нафте Панчево, у Србији.  Ова горива мотору дају додатну снагу и пружају ефикасну заштиту. ГАЗПРОМ бензинске станице у БиХ чини мрежа од 27 модерно опремљених малопродајних објеката које потрошачима нуде искључиво гориво Еуро 5 квалитета. ГАЗПРОМ бензинске станице, као премијум бренд, посјетиоцима пружају и бројне погодности: од одмора у кафеима уз освјежења и топле напитке, преко широког асортимана премијум производа, до кориштења бесплатног интернета. Детаљније на сајту:www.газпром-петрол.ба 
 


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.