Гледао сам утрку заједно са Сцхумацхером, постигао је велики напредак

Тодт тврди да су заједно гледали утрке Формуле 1 на телевизији и да је седмероструки свјетски првак остварио 'велики напредак'

BUKA portal / 30. јул 2019

Информације о здравственом стању Мицхаела Сцхумацхера ријетко цуре у јавност. Тог кобног 29. децембра 2013. на скијању у француским Алпама славни возач је задобио тешке повреде главе.

О његову стању информације цуре на капаљку, посљедња која се у децембру 2018. појавила у медијима била је да Мицхаел с породицом живи у швицарском Гланду, да га не хране на цјевчицу и како није прикован за кревета. Сада је нешто конкретније детаље открио бивши шеф Феррарија и предсједник ФИА-е Јеан Тодт, иначе велики Сцхумацхеров пријатељ, за Радио Монте-Царло.

Тодт тврди да су заједно гледали утрке Формуле 1 на телевизији и да је седмероструки свјетски првак остварио 'велики напредак'.

- Увијек сам опрезан у таквим изјавама. Али, гледао сам утрку заједно с Мицхаелом у његовом дому у Швицарској. Мицхаел је постигао велики напредак. О њему се брину јако добро. Живи с породицом, и даље се бори, као и његови ближњи. Мислим да му моји посјети помажу због позитивних мисли - додао је Тодт.

- Наравно да наше пријатељство неће више бити исто као некада. Не можемо више комуницирати као прије. Али он се наставља борити, као и његова породица - закључио је Тодт.

Јутарњи.хр


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.