Горан Иванишевић постао тренер Новака Ђоковића!

Дан прије званичног почетка Вимблдона први тенисер свијета Новак Ђоковић представио је бившег хрватског тенисера Горана Иванишевића као новог тренера.

BUKA portal / 30. јун 2019

Прослављени бивши хрватски тренерски ас Горан Иванишевић пронашао је нови тренерски ангажман и то у стожеру, ни мање ни више, него првог тенисача свијета Новака Ђоковића, што је потврдио за Спортклуб.

 

“Чудно је то, мало ненадан позив, мало ме то изненадило, таман сам путовао за Шведску. То сам јучер завршио, данас дошао на први тренинг. Само ћу један тједан моћи бити ту, јер опет имам обавезе које покушавам помакнут, али опет толико је тога”, открио је Иванишевић за Спортклуб Ипак, када те зове један Новак Ђоковић, то је велика ствар. Велико признање за мене као тренера јер не бира он било кога нити по томе јеси му драг или не. Ако му можеш помоћи, изабере те. Драго ми је и што је Маријан (оп.а. Вајда) сукладан с тим. Надам се да ће то потрајати. Важно да је добар у глави, спреман обранити титулу. Видим да је некако чист, иако је Париз мало помутио, али ако све буде у реду, обранит ће наслов овдје, први је фаворит”, истакнуо је Горан Иванишевић.

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.