Грађани показали хуманост: За Дженану Соколовић прикупљено 250 хиљада КМ!

У склопу хуманитарне акције за Дженану Соколовић-Дивовић, коју је портал Клиx.ба покренуо у сарадњи са организацијом Помози.ба, за 48 сати прикупљено је 250 хиљада КМ.

BUKA portal / 25. новембар 2021


Из хуманитарне организације Помози.ба потврдили су како је у року два дана за Дженану Соколовић прикупљено четврт милиона КМ.
"Више од 40 хиљада људи је учествовало у акцији, донирали су око 250 хиљада КМ путем позива, уплата и преко наше платформе за донације. Колико срце имају Босанци и Херцеговци!", кажу из Помози.ба.

Додају како су прикупљена средства сасвим довољна да Дженани осигурају мирну будућност, као и да ће, с обзиром да се ради о изузетно великој своти новца, пребацивање радити плански - како Дженана више никада не би била присиљена изаћи на улицу да проси. Другим ријечима, Дженана и њена породица добијат ће одређену своту новца сваки мјесец, како би с тим средствима могли платити режије, храну и сл.

"С обзиром на наша досадашња искуства када је у питању прикупљање већих средстава за неку породицу, гдје смо се нагледали 'свега и свачега', односно различитих врста злоупотреба - развили смо механизме како спријечити било какав облик злоупотребе. Када је у питању случај Дженане и њене породице, наша првобитна намјера била је да јој олакшамо свакодневницу, а на основу прикупљених средстава слободно можемо рећи да је осигурана до краја живота", закључно наводе.

Објавом овог текста окончана је и хуманитарна акција за породицу Соколовић-Дивовић, а уколико желите донирати новац за друге хуманитарне акције - посјетите платформу организације Помози.ба.

Клиx.ба


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.