Хаос се наставља у Египту: Још једна репрезентација повукла се са Свјетског првенства због ЦОВИД-а!

Репрезентација Зеленортских Острва одлучила је повући се са Свјетског рукометног првенства. Након што су јучер морали отказати утакмицу против Њемачке, данас су одлучили отказати цијели турнир.

BUKA portal / 18. јануар 2021

Подсјетимо, афричка репрезентација имала је превише ЦОВИД позитивних играча, па нису могли скупити потребних десет здравих који ће конкурирати за сусрет с Њемачком.

ИХФ је јучер био оптимистичан јер су најавили опоравак неких играча, но било је јасно да више нема смисла продужавати агонију момчади у којој су проблеми са зараженим рукометашима почели још уочи турнира.

Репрезентација Зеленортских Острва изгубила је утакмицу од Њемачке службено 10:0, колико ће бити регистрирана и она сутрашња која се требала играти против Уругваја.

Тако ће Уругвај као најслабија репрезентација на овом турниру ипак играти други круг заједно с Мађарском и Њемачком.

Осим утакмица против Њемачке и Уругваја, све остале утакмице које би ова репрезентација требала играти у разигравању за посљедња мјеста на првенству бит ће регистриране 10:0 за противника.

Неколико дана уочи почетка СП-а с турнира су се повукле репрезентације Чешке и САД-а због великог броја ЦОВИД позитивних играча, а умјесто њих су упале Сјеверна Македонија и Швицарска.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.