Хоће ли Кустурица коначно доћи у Сарајево: Добио позив којем ће тешко одољети

Сви су потврдили долазак, док од здравственог стања зависи хоће ли Мира Бањац присуствовати премијери. Од Кустурице није стигао још никакав одговор, каже Авазов извор

BUKA portal / 09. фебруар 2019

 

Пробе за представу „Сјећаш ли се Доллy Белл“ у режији Кокана Младеновића почеле су у јануару, а на премијеру 15. марта у Камерни театар 55, како Дневни аваз сазнаје, позван је и Емир Кустурица.

 

Према тексту Абдулаха Сидрана снимљен је култни филм 1981. године, који је режирао Кустурица. Позивнице су добили и глумци Славко Штимац, Љиљана Благојевић и Мира Бањац.

 

- Сви су потврдили долазак, док од здравственог стања зависи хоће ли Мира Бањац присуствовати премијери. Од Кустурице није стигао још никакав одговор, а с обзиром на то да је режирао култни филм у Камерном сматрају да би било лијепо да се појави - каже Авазов извор.

 

За сада није познато је ли овај позив редитељу упутио директор Камерног театра 55 и некадашњи Кустурицин студент, славни глумац Емир Хаджихафизбеговић или редитељев пријатељ и дугогодишњи сарадник, сценариста и писац Абдулах Сидран?!

Преузето са Аваз.ба


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.