Хуманитарна акција компаније Виолета поводом Дана жена

Ове године запосленице Виолете одлучиле су да ће се одрећи поклона и вечере, одлучиле су бити хуманитарне, удружиле су се и желе показати солидарност према оним женама којима је помоћ заиста потребна.

PR / 06. март 2019

 

08.03. славимо Међународни Дан жена. Тај дан се присјећамо господарских, политичких и друштвених постигнућа припадница женског спола. Уједно, то је и прилика да се женама посвети пажња коју можда не добивају тијеком цијеле године, да им се покаже колико су заиста важне.

На једнакоправност и важност жена у компанији Виолета указује и податак да је омјер запосленика подијељен по сполу 50:50, а чак 40% руководећих мјеста заузимају управо жене.

 

Задњих година Међународни Дан жена у Виолети био је обиљежен пригодним поклонима и традиционалном вечером за све припаднице љепшег спола. Ове године запосленице Виолете одлучиле су да ће се одрећи поклона и вечере, одлучиле су бити хуманитарне, удружиле су се и желе показати солидарност према оним женама којима је помоћ заиста потребна. Новац који је компанија намијенила за њих донират ће се Сигурним кућама у БиХ, удругама које пружају помоћ женама које су жртве насиља под геслом „Виолета жене женама“.

Ово је дивна геста која показује суосјећање с онима којима је тешко и који требају помоћ јер наше мало некоме значи пуно!

 

 

 


Бука препорука

Женска права

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.