ИМАМ ЈОШ ЈЕДАН СНИМАК: Давор Драгичевић најавио конференцију за штампу

Још једно окупљање на тргу Крајине у Бањалуци.

BUKA / 05. новембар 2018

До краја седнмице или почетком конференције биће моја прес конференција о новим чињеницама о убиству Давида Драгичевића, поручио је Давор Драгичевић вечерас у Бањалуци.

Већ дуго траје ликвидција и скњављење костију Ђакца од стране државе и тужилаштва и њихових јатака.

"Код мене не вриједи она вук сит а овце на броју. Чућете сви шта Давор Драгичевић има да каже..има још један снимак" рекао је он.

Неће ово тужилаштво радити на случају. Они не смију има ко може ко смије- рекао је Давор.

"Врло добро знам на кога сам ударио. Убили сте ми дијете па ме то не интересује. И да сте Америка и Русија ударио бих на њу. Немате појма колико сте бахати. Само својим страхом сте прозвели ово стање , водећи се национализмом и интересима. Знам д аидем против државе. Знам д аидем против МУП-а, све знам. Али нисте ни јаки ни велики ни снажни ни моћни. Монтирање процеса да се заврши за десетак дана, монтирање моје оптужнице. Давор Драгичевић никад неће прихваттити, али неће Давор отићи ни у гроб, неће..Видјећете за десетак дана. Биће још један скуп , који неће личити на три скупа јер нема сврхе нема сврхе нема истине. Са злочинцима и убицама нема ни разговора ни суживота. Ко хоће хоће, ко неће, неће. Нико нам не трена. Ићемо сами. Са њим убицама злочинцима нећемо. Неће, не смију да ријеше. Хоће на трећем нивоу да то зауставе. Ја га 21 годину љубим, мазим, пазим, храним. Ја знам Давида Драгичевића Ђакца и не дам га никоме на свијету" казао је Давор Драгичевић.

Он је рекао да ће до краја седмице биће јасно како се и шта ради..

"Хоћу да будем миран и спокојан и да одем на гроб свог Давида." поручио је он.

 

 

 

 


 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.