Интернационални Вински и Гастро фестивал Виносаур 2019. у Бањалуци

И ове године, у већ добро познатом термину, на јединственој локацији прелијепог комплекса Стара Ада одржава се дванаести Виносаур.

BUKA portal / 22. мај 2019

"Настављамо нашу причу о вину и гастрономији коју из године у годину обогаћујемо новитетима на радост и задовољство свих посјетилаца. Тежимо ка унапријеђењу нашег фестивала, очувању квалитета и едукативног карактера истог. Наредних година значајно ћемо проширити гастро сегмент и понуду асесоара који је од посебног интереса за угоститеље. Желимо да Виносаур остане изванредан амбасадор нашег града, те да сви наши излагачи, како домаћи тако и инострани као и посјетиоци са собом носе лијепо сјећање и утисак који траје" саопштили су организатори.

"Свјесни смо да наша прича више није само наша, јер о Виносауру сада причају многи, те са нестрпљењем ишчекују сваки наредни." додају они

Интернационални карактер Виносаура потврђује чињеница да ће фестивал на једном мјесту окупити лзлагаче из БиХ, Србије, Црне Горе, Хрватске, Македоније, Словеније, Мађарске, Аустрије, Италије, Француске, Шпаније, Чилеа, Аргентине, Новог Зеланда, Аустралије и Јужне Африке. Своје производе представиће укупно 90 домаћих, регионалних и интернационалних произвођача из винског и гастро сегмента.

Термини одржавања овогодишњег Виносаура су 30. и 31.05.2019. године.

Фестивал је оба дана отворен за посјетиоце у периоду од 17:00-22:00. Улазнице за 12. Интернационални вински и гастро фестивал "Виносаур" по цијени од 25 КМ можете потражити на сљедећим локацијама: ▪️ Wондерланд Гифт Схоп (Српска 99, Бања Лука) ▪️ Кућа Пића (Бранка Поповића 41б, Бања Лука) ▪️ Арцхиве Цоффее & Бар Бањалука (Николе Пашића бб, Бања Лука) те на дане одржавања Фестивала на улазу у комплекс Стара Ада-Острво.

Уз још многа изненађења, врхунска вина и укусне залогаје добродошли на 12. Интернационални Вински и Гастро Фестивал – ВИНОСАУР!

 


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.