ИQОС 3 ДУО стигао и у Босну и Херзеговину

Синоћ је компанија Пхилип Моррис БХ представила ИQОС 3 Дуо, најновији производ из породице бездимних уређаја, који је након глобалног лансирања, стигао и на бх. тржиште. БиХ је међу првим земљама Европе у којима је овај најновији производ доступан.

BUKA portal / 08. новембар 2019

У сјајној атмосфери Бреw Империал Социетy у Сарајеву, у друштву бројних пријатеља и пословних сарадника компаније, представљен је ИQОС 3 ДУО, а Моамер Касумовић је подијелио и своја искуства преласка на ИQОС са окупљенима. Да јучерашњи датум прође незаборавно за све оне који су присуствовали догађају, а славили су рођендан баш на датум лансирања најновијег ИQОС производа, побринуо се Пхилип Моррис БХ, који је сваком таквом посјетиоцу уручио пригодан поклон. 

Срђан Лазовић, генерални директор компаније Пхилип Моррис за БиХ и Црну Гору, захвалио се присутнима на доласку, али и на повјерењу које су указали компанији до сада. „Долазак ИQОС 3 ДУО потврђује нашу посвећеност да стално и без престанка инвестирамо у развој и комерцијализацију производа који у основи имају науку, и тако помогнемо милионима одраслих пушача да уколико не могу да оставе цигарете одаберу бољу алтернативу. ИQОС 3 ДУО у себи садржи најбржи и најмоћнији гријач у читавој ИQОС породици, и омогућава два узастопна кориштења без потребе да се пуни, док је сам пуњач пуно бржи од тренутно постојећих“ изјавио је Лазовић.  

Компанија је у последњих 15ак година уложила више од шест милијарди УС долара у научна истраживања, развој и комерцијализацију бездимних производа на којима је радило преко 400 водећих научника са циљем да до 2025. најмање 40 милиона пушача, уколико не престану пушити, пређу на мање штетну опцију од цигарета.
 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.