Искрена исповијест разочараног младића: 'Згрози ме кад видим што наше дјевојке раде'

...."Цуре су прије кухале као маме, а данас пију као тате”..

RTL.hr / 21. март 2017

Младић, разочараним данашњим стандардима и још битније, данашњим дјевојкама написао је дуљи статус о проблемима 21. стољећа. 

"Згрози ме кад видим што наше дјевојке раде", почетак је његове исповијести коју је изнио за портал фенимагазин.де. 

Нјегов коментар преносимо у цијелости:

"Понекад не можете вјеровати како је тешко пронаћи 'нормалну' цуру и партнерицу за живот. Мушкарци данас имају проблем. Иако ће ово што ћу написати, звучати можда необично, са мном ће се сложити већина мушкараца. Генерације испод 25-е године промијениле су пуно тога, дозвале пуно лошег у одгој, али и у све остало.

Примјерице, живим у Мüнцхену гдје има много ноћних клубова у којима се сусрећу и друже млади с наших простора. У клубове залазе бројне наше дјевојке у доби од 15 до 25 година. И морам признати, згрози ме када видим што раде. Истина, стварно лијепо изгледају, лијепо се одјену иако често непримјерено. Али, не можеш их ни погледати, а камоли прићи и упасти у неку причу осим ако не изгледаш као Цристиано Роналдо и ако имаш новаца", пожалио се.

Све гледају само корист, и није то само случај код наших дјевојака у Нјемачкој, сматра он.

"Још један проблем, а који није постојао прије десетак година је и Фацебоок. Он све квари. Чим упознаш цуру, осванеш на Фацебооку. А оно што видиш на њеном фејс профилу, натјера те да се предомислиш око прве каве с њом. Више од пола њихових фотографија је чисто показивање груди и стражњица. Показују голотињу па, чини ми се, више него лице. И све да би зарадиле што више лајкова јер мисле да су тако популарне и више пожељне. Ходају тако полуголе насликавајући се, не остављајући мушкарцу ништа за машту и мисле да су неке 'рибе', а ароганција им оде до небеса.

Па гдје су цуре које можеш освојити духовношћу, осмијехом, карактером? Гдје су оне с којима можеш планирати живот, нормално живјети, причати о свему, а не само о фејсу, фоткама и изласцима?

И све чешће се може видјети дјевојке како пију алкохол више него мушкарци. Нема женске профињености, то је тако ружно за видјети. Дођеш за стол неколицине дјевојака, а оно тамо боца вискија, број да не набрајам. Има изрека која каже ” Цуре су прије кухале као маме, а данас пију као тате”. Жалосно, али је истинито", прича младић.

"Оне данас не поштују правог мушкарца, очекују папучара и фрајера у истом, да све буде по њиховом. Размажене.

Како да ја у оваквом времену нађем цуру или жену с којом ћу планирати будућност, живјети у хармонији, стварати живот и дјецу учити вриједности које сад немају никакав значај? И зашто цуре не цијене добре дечке, а кретене воле?"

Извор РТЛ.хр


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.