ИСПОВИЈЕСТ ЗАРАЖЕНЕ МЛАДЕ БАЊАЛУЧАНКЕ: Прво крене јак умор, па температура....онда постепено и други симптоми...

Наша саговорница је овог викенда добила резултате свог ПЦР теста. Позитивна на вирус корона..

Elvir Padalović / 29. јун 2020

Foto: BUKA

Идентитет ове младе Бањалучанке је познат редакцији. 

"Прво сам осјетила баш јак умор, једноставно нисам могла уз степенице одједном, али сам приписивала проблемом са штитном, онда је кренула температура 37 пар дана, па 37.5, и није спадала од парацетамола ни од бруфена, па 38 и јаке баш, баш јаке главобоље по цијели дан и цијелу ноћ" каже у својој причи за БУКУ.  

Онда постепено долазе и други симптоми.

"Јак бол коже на додир, једноставно толико неугодан да ти смета и мајица и кад лежиш, све. И онда потпуни губитак чула мириса и окуса. Пробадања кад дишеш и општа исцрпљеност јер то траје данима" каже нам она.

Одлучила се на тестирање на ЦОВИД након што је 5 дана била и својеврсној самоизолацији и када је видјела да симптоми не пролазе. Први ПЦР тест је одмах показао позитивност на присуство вируса корона.

Није уопште сигурна гдје се заразила

"Па могла сам било гдје, иако ја баш нигдје нисам ишла јер већ имам здравствених проблема и једноставно нисам хтјела да се излажем" .

Она се тренутно налази у кући по препоруци доктора који јој је узимао брис

"Дали су ми сумамед да се не развије бактериолошка инфекција и ако се не будем добро осјећала, односно ако додје до погоршања имам број и да им јавим да ме смјесте у болницу" рекла нам је ова Бањалучанка.

Она за крај поручује да је вирус итекако присутан и да каже како не треба вјеровати у приче о томе како је корона "обична грипа и прехлада". 

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.