Из Градске управе потврђено: Непрописно паркирање на Грађишу

О свему ће бити обавијештена комунална полиција.

BUKA/M.I.D. / 12. јул 2019

Foto: BUKA

 

Већ смо писали о томе да се грађани паркирају на популарном дјечијем игралишту "Грађиш". Јутрос нам је из Градске управе Бањалуке потврђено да је ријеч о непрописном паркирању и да ће о свему бити обавијештена комунална полиција.

"Раније су ту стајали бетонски стубови који су забрањивали пролазак аутомобила, али неко их је очигледно склонио. Према Регулацином плану ту је планирано дјечије игралиште", рекли су из Градске управе за БУКУ.

Подсјетимо да су станари улице Симе Шолаје неколико година бранили ово мјесто од намјере да се претвори у паркинг и сада су опет су у страху да се опет не поведе прича о паркингу, јер се несавјесни возачи у посљедње вријеме све чешће на том мјесту паркирају.

Александар Жоља, станар улице Симе Шолаје рекао је да је у цијелој причи са Грађишем успјех што је у регулациом плану планирано игралиште.

"Међутим ко зна када ће се кренути у изградњу самог игралишта, пошто су градске власти пребациле на нас станаре да тражимо спонзоре за игралиште. Са друге стране све је направљено тако да буде паркинг, односно у овој сивој зони станари, али и остали грађани све више користе овај простор за паркирање", рекао је Жоља за БУКУ.

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.