Изнад тунела осванули Додик и Жељка! У све укључена и полиција. Слиједи истрага

Изнад тунела на ауто–путу „9. јануар“, на коме се некад налазио транспарент „Свјетло на крају тунела“, освануо је нови.

BUKA portal / 14. јануар 2020

Srpskainfo.com

Овај пут лик Александра Вучића замијенила је Жељка Цвијановић. 
Иван Бегић, предсједник младих ПДП-а, који је уклонио претходно нелегално постављени транспарент непознатом починиоцу ни овај пут није остао дужан.
Он је овај пут одлучио да пријави лица која су поставила најновији транспарент.

Подсјећамо, по налогу Окружног тужилаштва Бањалука Бегић је саслушан у полицији када је скинуо претходно постављени транспарент на којем су били ликови Милорада Додика и Александра Вучића.


Тада је окривљен за оштећење и одузимање туђе ствари. Због тога се овај млади политуички активиста одлучио за нешто другачији потез.


“Овај пут ће га они уклонити! Није битно шта се на њему налази, честитам и ја свима 9.јануар који се обиљежава као дан Републике Српске и није ту ништа спорно. Али је спорно да себи неко узима за право да закон важи за све изузев за њега. Има много начина да се Дан Републике честита без да се угрожава безбједност јавног саобраћаја и без да се величају Велики вођа и госпођа предсједница”, рекао нам је Бегић, који је данас око 13 часова Полицијској станици Прњавор и Полицијској станици за безбједност саобраћаја Бањалука пријавио нелегално постављање транспарента, након чега му је речено да ће екипе изаћи на лице мјеста, утврдити чињенично стање те га потом као подносиоца пријаве обавијестити. 

“Нећу ја радити посао институција Републике Српске, моје је да плаћам порез држави и дајем за њихове плате, а њихово је да раде посао за који су плаћени и да они скину Милу и Жељку, а неће ми бити већег задовољства од гледања како надлежни скидају Милу и Жељку, закључује Бегић.

Он додаје да ће пријаву поднијети и против предузећа Интеграл инжењеринг јер су они поставили први транспарент, што је у једној емисији потврдио Александар Вучић, али и због натписа назива фирме, за које Бегић каже да прелазе прописима дозвољене габарите.
 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.