Јелица Растока факултет завршила са свим десеткама: Нико ме неће отјерати из Босне и Херцеговине!

Једино што мене у суштини држи овдје јесте та нека нада да се треба начекати довољно дуго а да нека награда неће изостати, у противном мислим да бих до сад или извршила самоубиство или негдје побјегла или не знам ни ја шта друго урадила, каже Растока за

BUKA portal / 19. новембар 2018

Бањалучанка Јелица Растока уписана је у историју 43 године старог Економског факултета у Бањалуци, завршила га је прије рока са свим десеткама у индексу. Жеља јој је да остане у Босни и Херцеговини.

 

-Ја не желим да дозволим неким људима да ме отјерају одавде, зато што ти људи који стварају негативну енергију и све то мислим да они нису вриједни тога да ме протјерају из моје државе, категорична је Растока.

 

Највише је каже разочарана у константна оспоравања и невјерицу са којом се свакодневно суочава. Дневно бар десет пута чује -  иди не враћај се, иди бјежи не враћај се.

 

-Једино што мене у суштини држи овдје јесте та нека нада да се треба начекати довољно дуго а да нека награда неће изостати, у противном мислим да бих до сад или извршила самоубиство или негдје побјегла или не знам ни ја шта друго урадила, каже Растока за портал дневницк.цом.

 

Ова млада успјешна Бањалучанка пита се да ли је у овој држави успјех прави пут, ако јесте зашто константно наилази на многа оспоравања и препреке.

 

-Ја сваки дан помислим када ми се нешто деси што није у складу са мојим очекивањима, помислим јесам ли ја луда или шта је са мном када ја и даље желим овдје да живим а напросто окружење и доста људи ме својим свјесним или несвјесним радњама тјера одавдје, али и даље ја волим овај простор овдје, видим себе и једног дана видим своју породицу да ће овдје бити и то је оно што мене задржава, прича Растока.

 

Растока сматра да у овом друштву најбољи углавном најтеже кроз живот пролазе.

 

-Свједок сам од малих ногу непроспаваних ноћи, проплаканих ноћи и јако депресивних и тужних мисли само због тога што су ме моји вршњаци одбацивали зато сто сам имала све петице и опет некако касније то се провлачило кроз већину мог живота - тврди Растока.

 

За ову успјешну Бањалучанку борба тек слиједи, све што у будућности буде радила радиће каже само због себе, важно је само да испуни очекивања своје породице, а у томе ће обећава, сигурно успјети.

 

 

Дневницк.цом


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.