Јокићу пријети брат играча којег је ударио: Чекао си да окрене леђа. Запамтио сам ти ово! Али, и Јокић има своју браћу

Никола Јокић синоћ није издржао. При крају утакмице између Денвер Нуггетса и Миами Хеата с леђа је жестоко одгурнуо Маркиеффа Морриса који је на њему направио прекршај неколико тренутака прије тога.

BUKA portal / 09. новембар 2021

Услиједила је велика гужва на терену, оба играча су искључења, али ту није све стало.

Маркиеффов брат близанац Марцус, који игра за Лос Ангелес Цлипперсе, на својем се Тwиттеру осврнуо на цијели случај:

"Чекао је да брат окрене леђа. Забиљежено", написао је Марцус, а сви су одмах то протумачили као најаву освете у његовом сусрету против Јокића и Денвера.

Но, и Јокић има своју браћу. Немања и Страхиња су снимљени на трибинама како гледају што се одвија на паркету, а сада су одговорили и Марцусу.

"Требао си оставити ово како је завршило умјесто да јавно пријетиш нашем брату. Твој брат је први направио прљави потез. Ако желиш направити неки нови корак, буди сигуран да ћемо те чакати", одговорили су Марцусу на његовом Тwиттеру с профила којег су отворили само за ову прилику. Иако су многи сумњали да то није њихов прави профил, Мике Сингер, новинар Денвер Поста који прати Нуггетсе тврди да је ово њихова аутентична порука.

Како ће се све расплести остаје нам да видимо, а споменимо само да се Денвер и Миами поново сусрећу 30.11 док Нуггетси против Цлипперса играју 27. 12, преносе Спортске Новости

 

 

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.