Јучер ухапшени пуштен на слободу, није повезан с убиством Крунића

До сада су ухапшени Родољуб Гајић и Емилио Балдо

BUKA portal / 12. јун 2019

У оквиру истраге убиства Крунића до сада су ухапшени радник фирме "Сецтор сецуритy" Родољуб Гајић из Бањалуке, који је обезбјеђивао супругу и дјецу убијеног Крунића, а за којег се сумња да је одавао информације осумњиченима Бенедију Ђукановићу и Емилиу Балди

Лице чији су иницијали С.П. пуштено је на слободу, након што је криминалистичком обрадом утврђено да нема директне везе са тешким убиством Славише Крунића, рекла је Срни начелник Одјељење за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић.

Ово лице лишено је слободе јуче у оквиру истраге у вези са расвјетљавањем кривичног дјела тешко убиство Славише Крунића и Жарка Павловића.

У оквиру истраге убиства Крунића до сада су ухапшени радник фирме "Сецтор сецуритy" Родољуб Гајић из Бањалуке, који је обезбјеђивао супругу и дјецу убијеног Крунића, а за којег се сумња да је одавао информације осумњиченима Бенедију Ђукановићу и Емилиу Балди.

Ухапшен је и Емилио Балдо, док се за Бенедијем Ђукановићем, другим осумњиченим и даље трага.

У Гламочанима код Бањалуке у ноћи између 22. и 23. априла у пуцњави су убијени власник компанија "Сецтор сецуритy", "Житопека", "Житопродукт", "Сецтор АДС" и "Сецтор ЗОС" Славиша Крунић, један од његових пратилаца Жарко Павловић и нападач Жељко Ковачевић, док је други Крунићев пратилац рањен.
 

Извор: Ослобођење


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.