Кад је Балашевић запјевао свој мегахит, настао је делириум, на публику је из топова испаљено стотине бијелих плишаних зечева

Један од најпознатијих кантаутора с ових простора, легендарни Ђорђе Балашевић, испунио је у суботу навечер пулску Арену, јавља Јутарњи лист

BUKA portal / 19. август 2019

Непоправљиви панонски романтик публици је приредио вишесатни спектакуларни концерт тијеком којег је извео своје највеће хитове. Уочи концерта рекао је како му је Пула, којој се ове суботе вратио након три године од прошлог спектакла, увијек важан град када наступа, а публика му се за те ријечи итекако одужила, пјевајући у сав глас од ријечи до ријечи све његове пјесме.

Било је смијеха, суза и загрљаја, а атмосфера под звјезданим небом је кулминирала већ на првим тактовима пјесме "Неки нови клинци".

Када је Балашевић дошао до стиха у којем пјева "Кроз маглу трепери девет свећа на торти / тад сам добио пар мандарина и малог белог зеца...", на одушевљену публику организација концерта из топова је испалила стотине плишаних бијелих зечева, лијепу успомену на ноћ која ће се још дуго памтити и препричавати.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.