„Кајак тераса ће бити порушена и једва чекам да ме тужи Горица Додик“

Ванредна конференција

BUKA / 03. јун 2021

FOTO: BUKA

На ванредној конференцији организованој због запримљене тужбе од стране МУП-а, изградња школе у насељу Ада, те рада Скупштине града Бањалука, новинарима се обратио градоначелник Бањалуке, Драшко Станивуковић

Поручио је да неће бити заустављен, иако га  МУП Републике Српске сумњичи за два кривична дјела- неовлаштеног готографисања “Кајак терасе” и угрожавања сигурности породице Радишић.

„Мени према овим кривичним пријавама пријети преко 15 година затвора. Господине Лукач, Ви, који радите за сестриће и кумове, према Вама треба бити подигнута оптужница“,  рекао је Станивуковић, те најавио да сутра у 10 часова иде испред МУП и позивао грађане да то исто учине.

Истакао је да ће Кајак тераса бити срушена и да је његова борба усмјерена против свих који су нелегално градили, па тако, како каже, и против “Агапеа”.

„Једва чекам да ме тужи Горица Додик“, рекао је Станивуковић.

Осврћући се на градњу школе у Ади, рекао је да су средства обезбијеђена, али да се пројекат „кочи“ под изговором да није послата иницијатива, иако такве тврдње нису тачне, јер је, како је истакао, то учинио његов претходник у марту прошле године, а министрица Наталија Тривић лично на иницијативу одговорила. 
 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.