Како су Супербрзи и његов тим већ 6 година шампиони у брзини исплате штета?

Иако послује на изузетно захтјевном тржишту, пуном флуктуација, Супербрзи са својом екипом из АСА Осигурања већ 6 година задржава константу одличних резултата када је у питању брзина обраде и исплате одштетних захтјева.

PR / 24. јул 2019

Покушали смо то сазнати у интервјуу који вам, у цјелости, преносимо у наставку.

Добар дан гдине Супербрзи, може ли један интервју за наш портал?

Може, наравно. Само брзо, молим Вас.

Покушаћемо бити што бржи, можете ли нам за почетак рећи нешто о себи?

Зовем се Супербрзи, име сам заслужио кроз протекли период, тачније протеклих 6 година у којима сам са АСА Осигурањем неприкосновени лидер на тржишту. Активирао сам се када сам примјетио да је ставка која је најбитнија корисницима осигурања да се по несретном случају штета исплати што прије. Укључио сам све своје супер моћи и заједно са својим тимом успјели смо поставити одличан систем који према свим извјештајима ради најбоље на тржишту и штету исплаћујемо брже од свих конкурената.

Већ 6 година узастопно сте лидер на тржишту, какав је то осјећај?

Сигурно да сам поносан и то највише на колеге које раде са мном у АСА Осигурању. Ја сам овдје, као маскота, највише медијски експониран, међутим морам истаћи да су већину посла вриједно одрадиле колеге из Сектора процјене и ликвидације штета. Њихово свакодневно залагање и предан рад су нас довели до титуле „Шампион у брзини исплате штета“.

Овиме сте донекле одговорили на наше наредно питање а оно би било, шта мислите ко или шта је најзаслужнији за овакве резултате?

Поред колега, које сам малоприје споменуо, могу рећи и да је култура која се развила унутар Друштва имала знатног утјецаја на поменуте резултате. Сви упосленици АСА Осигурања се труде да унаприједе своје пословање. Константно радимо на томе да убрзамо интерне процесе, поједноставимо процедуре, скратимо вријеме чекања за наше клијенте и на крају понудимо најбољу могућу услугу. Наравно, да не заборавимо и чињеницу да је један суперхерој, то јест ја, члан тима један од разлога позитивних резултата.

Спомињете интерне процесе и процедуре, да ли можете објаснити нама и нашим читаоцима како изгледа један процес обраде штете?

Када се деси несретни случај, у зависности од полице осигурања, колеге процјенитељи излазе на терен да процјене штету. За неке штете, нпр. по полици осигурања од аутоодговорности или каско осигурања могуће је договорити висину одштете на лицу мјеста. Процјенитељи АСА Осигурања, путем савременог какулацијског програма и таблет рачунара могу одмах израчунати износ штете и презентирати га клијенту. Уколико је клијент сагласан, аутоматски се ради споразум о исплати штете и даје налог за исплату. Мислим да ће читаоци, уколико погледају видео испод, најлакше и најбрже схватити комплетну процедуру.

 


Као што можете видјети, процедура је једноставна и брза.

За крај, да ли нам можете рећи шта можемо очекивати од Вас у наредном периоду?

Главни циљ је бити најбољи домаћи бренд осигурања. Наша предност као домаћег осигуравајућег друштва је у томе да ми најбоље познајемо наше окружење те се трудимо понудити управо ону услугу коју тржиште тражи. Лидерство у брзини исплате штета планирамо још задржати а проширити палету производа које нудимо, повећати број пословница у Босни и Херцеговини, наставити са дигитализацијом Друштва и интерних процеса те се додатно посветити сегменту бриге о корисницима (цустомер царе). Као што сам малоприје истакао, желимо понудити најбољу могућу услугу нашим клијентима. Унаточ константном расту и повећању броја клијената, морамо задржати исту посвећеност коју смо имали до сада, према свакој појединој полици осигурања.

Хвала Вам на издвојеном времену и лијеп поздрав.

Хвала Вама, опростите што нисам могао издвојити више времена, стварно журим даље. Лијеп поздрав.

Рекао нам је Супербрзи и одлетио у рјешавање нових предмета.


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.