Камин рјешење за топао и романтичан дом

Камини су увијек у моди. Поред тога што у ваш дом доносе посебну топлину и романтику, омогућавају економично и еколошки прихватљиво гријање, а са паметно бираним дизајном могу се уклопити у сваки ентеријер.

PR / 10. децембар 2019

 

У модерно вријеме, осим у дневним боравцима, камини се све чешће смјештају и у друге просторије, попут купатила, спаваћих соба, библиотека, па чак и у канцеларијске просторе као примарно или допунско гријање или само као атракција.

Ако се одлучите за куповину или уградњу камина, квалитетног партнера пронаћи ћете у Камин Студиу Жепче који подржава еколошки прихватљива рјешења и нуди широк избор камина и уградбених ложишта. 

 

Приликом израде унутрашњих уградбених камина, Студио Жепче користи искључиво Yтонг блокове, као најквалитетнији материјал који, осим изузетне чврстоће, посједује највиши степен ватроопорности.   

 

 

 

Yтонг је негориви грађевински материјал класе А1 који не садржи штетне материје у гасовитом стању због чега представља непогрешив избор приликом самосталне уградње камина или куповине готовог производа. Осим тога, Yтонг блокови пружају одличну топлотну изолацију осигуравајући угодну микро климу у објекту због чега су постали број један међу грађевинским материјалима по избору бројних инвеститора и стручњака из ове области.

За обзиђивање каминске конструкције идеалне су Yтонг Цомпацт плоче које такођер, осим брзе и чисте градње као и лаке обрадивости, посједују одлична противпожарна својства.

 

 

 

За правилан одабир врсте и облика камина потребно је одређено предзнанје. Сасвим је јасно да, због сигурности и гаранције да ће камин добро функционисати и да се дим неће враћати у просторију, ови радови морају бити изведени стручно и по тачно одређеним правилима. Од изузетне је важности правилно извођење димњака као и одабир ложишта камина које може бити отворено или затворено стакленим вратима. Такођер, добро је знати да је снага гријања код затворених огњишта значајно већа од оних отвореног типа.

За више информација о условима и начинима уградње камина, свакако се обратите љубазном особљу Камин студиа Жепче или контактирајте Yтонг стручњаке за градњу. Више о Yтонг систему градње сазнајте овдје.

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.