Канда, Коджа и Небојша у суботу 18. јануара у КСБ-у

Претходно најављени концерт бенда Канда, Коджа и Небојша који је у бањалучком КСБ требао бити одржан крајем децембра, одржаће се у суботу 18. јануара.

BUKA portal / 13. јануар 2020

Канда, Коджа и Небојша су један од кључних састава са рок сцене из деведесетих година, група јединствене поетске визије, чији рад остаје упамћен као један од врхунаца позне фазе развоја нашег рокенрола. ККН је састав који већ 25 година са успјехом одговара на питање какав је рокенрол потребан у нашим крајевима – страсан и ангажован, увијек у љубави са публиком.

Послије 5 година студијске паузе објавили су свој осим по реду студијски албум под називом „Ускоро“, са којег су се одмах издвојили „Мисли добро“, „Јамајка“, „Летњи дан“, „Лако полако“...
Многи критичари истичу да је ККН и овога пута успио да одушеви публику новим албумом што није лако послије толико година постојања.

Улазнице за овај концерт могу се купити по цијени од 10 КМ у КСБ-у и Пецкхам Пубу. На дан концерта цијена улазнице биће 14 КМ. Улазнице које су купљене раније за концерт који је требао бити одржан крајем децембра, важиће за наступ бенда у суботу 18. јануара. 

Све информације о програму и наступима у КСБ пратите на хттпс://www.фацебоок.цом/октеаммусиц/ 
 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.