Као Зрће, али много јефтиније: Ново европско хит мјесто на мору, у коме кафа и пиво коштају 1,50 КМ, а текила још мање...

Кафа или пиво у кафићу коштају нешто више од 1,50 КМ, а ни цијене вина нису претјеране. У неким се кафићима на акцијама може попити 10 текила за око 10,50 КМ, а за солидан ручак ваља издвојити око 13,00 КМ

BUKA portal / 11. јун 2019

Уз Зрће и Магалуф на Мајорци, и Сунчана плажа у Бугарској постаје све популарније мјесто за даноноћно партијање и испијање алкохола у потоцима.


Иако годинама та земља на југу балканског полуотока није била при европском врху посјећенијих дестинација, крвна слика туризма помало се мијења – и то захваљујући декадентном љетном одредишту у које су се заљубили првенствено млади Британци, пише Пункуфер.хр.


Слунцхев Брyаг (Сунчана плажа) налази се на Црном мору, а популарност дугује ниским цијенама.

 

 

suncana-plaza-bugarska-2


Кафа или пиво у кафићу коштају 6 куна (нешто више од 1,50 КМ), а ни цијене вина нису претјеране. У неким се кафићима на акцијама може попити 10 текила за мање од 40 куна (око 10,50 КМ), а за солидан ручак ваља издвојити мање од 50 куна (око 13,00 КМ).


Они који прижељкују мирно љетовање Сунчану плажу требали би избјегавати, јер би им се одмор могао претворити у каос. Млади који пију до изнемоглости, плешу голи по клубовима и ходају боси по разбијеном стаклу уобичајен су призор, баш као и рације у популарним ноћним баровима. 

 

suncana-plaza-bugarska-1


Без обзира на то сматрате ли уништавање у алкохолу на Сунчаној плажи добрим или лошим одмором, Бугарска има што понудити – модерна скијалишта, лијепу природе, фину храну, као и знаменитости.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.