Кесић исмијао Додика, смјестио га у "Бреее", а онда је окренуо шољу са његовим ликом

Кесић је за крај емисије одјаву посветио управо нашем члану Предсједништва БиХ

BUKA portal / 25. октобар 2021

Милорад Додик честа је "муштерија" Кесићевих досјетки, у којима на ироничан начин говори о бахатом понашању лидера СНСД-а. Овога пута у његових "24 минута" Кесић је Додика поменуо чак два пута, а толико му је његов перформанс са пјесмама у Предсједништву БиХ био инспиративан да је чак израдио шољу са његовим ликом из које је уз ироничну поруку наздравио на крају емисије.

Додик је заузео 4. мјесто у Кесићевој рубрици "Бреееее" у којој је дебитовао са својим изјавама о пјесми "Пукни зоро".

-Ја сам пјевао Пукни Зоро пјесму па је он то погрешно разумио вјероватно, то је дивна пјесма коју су пјевали српски војници на Кајмакчалану у тешким борбама да се врате кући, подсјетио је Кесић на Додикове изјаве и казао:

-Тачно тако, а када су 1918. пробијали Солунски фронт пјевали су "Хере И Цоме, Хере И Го", а када су се наши јунаци коначно вратили запјевали су ону чувену стару "Само мало, мало би те тако...", поручио је Кесић у своме стилу.

Да Кесићеве изјаве буду јасније, подсјетићемо да је Роберт Пешут, познатији као Магнифицо, пјесму "Пукни зоро" написао за филм из 2010. године "Монтевидео, Бог те видео",али члан Предсједништва БиХ Милорад Додик је казао да су је пјевали српски војници у Првом свјетском рату.

Потом је Кесић за крај емисије одјаву посветио управо нашем члану Предсједништва БиХ и казао:

-Чувајте се оних који се највише бусају у груди патриотизмом, традицијом и родољубљем јер се често деси да су то само фолиранти који благе везе о нашој хисторији, традицији ни о родољубљу немају, ај па... Пукни Зоро, живјели, казао је Кесић наздрављајући из шоље са ликом Милорада Додика.


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.