Кијану Ривс је апсолутни цар: “Купио је сладолед само да би дао аутограм 16-годишњем идиоту”

Глумац Кијану Ривс толико је необична појава у холивудском свијету да свакодневно излазе приче о његовим изузетним гестовима.

BUKA portal / 21. мај 2019

Неке од њих су толико невјероватне, да су често за рубрику “митбастерс” (било је и неких). Људе посебно фасцинира то колико је он остао приземан и хуман, оно што би рекли Американци “приватан”, а тако пријатан, преноси Недељник

Како је ових дана у средишту пажње због филма Джон Вик 3, таквих прича је све више, а и сам Кијану је давао необичне изјаве (типа: “Знам шта се догађа после смрти… Знам да ћемо онима који нас воле недостајати”).

Једна од невероватних прича појавила се на Твитеру, а поделио ју је Джејмс Дејтор, који је Ривса упознао са 16 година, док је као средњошколац радио на продаји карата у једном биоскопу у Сиднеју. Једног преподнева му се појавио Кијану Ривс. Било је то у време када је снимао Матрикс, 2001. године.

“Радим, досађујем се и одједном улази тип у фармеркама, кожњаку и с јахачком кацигом на глави. Чудном јахачком кацигом. Требало ми је око 30 секунди да игноришем кацигу и да схватим да је то Кијану Ривс”, започео је Дејтор са серијом твитова.

“Хтео је карту за ‘Фром Хелл’, филм Джонија Депа. Толико сам био шокиран што је звезда испред мене, да сам урадио исто што и сваки 16-годишњак на мом месту. Рекао сам да бих хтео да му дам мој попуст за запослене. То би значило да би он морао да потпише лист папира и да бих ја добио аутограм”, објаснио је.

“‘Не радим овде’, рекао је збуњени Кијану. Усплахирио сам се и наплатио му по нормалној цени. И кривио сам себе што нисам набавио аутограм. Два минута касније, зачујем куцање на вратанцима кутије где сам продавао карте. Мислио сам да је мој шеф. Био је то Кијану”, каже.

“‘Схватио сам да си вероватно хтео мој аутограм’, рекао ми је. ‘Па сам потписао ово’, рекао ми је и дао ми рачун с оближњег штанда, са својим потписом. Затим је бацио сладолед у канту и отишао да погледа филм. Касније сам схватио да је купио сладолед који није хтео само да би добио рачун, да би могао да се потпише за 16-годишњег идиота”, навео је ову причу твитераш.

 

 


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.