Капа доле, дивни човјече: Кијану Ривс поново одушевио, а ове његове ријечи сви треба да запамтимо! (ВИДЕО)

Кијано Ривс није човјек од много ријечи, али кад проговори, свака му је тачна.

BUKA portal / 14. мај 2019

 

У петак увече глумац је гостовао у емисији Стивена Колберта "Тхе Лате Схоw Степхена Цолберта" и представљао остварења у којима ради, међутим у једном тренутку разговор је скренуо на филозофију и смртност.

Пошто је Ривс изнео своје веома једноставно мишљење о смрти, водитељ је десет секунди ћутао.

Ривс је објашњавао заплет филма Билл & Тед, у којем о двојици главних ликова и њиховој способности да напишу Wyлд Сталлyнсову песму зависи цео свет.

"Ако не успеју, то је крај целог свемира, то је крај временско-просторног континуума", рекао је Ривс.

Водитељ га је после тога питао шта мисли да се догађа кад умремо.

Глумац је размислио па одговорио: "Знам да ћемо онима који нас воле недостајати."

Иначе, познати глумац доживео је губитке блиских људи у животу.

Отац га је напустио када је имао само три године, па се често селио с породицом и променио чак четири средње школе. патио је у то време од дислексије.

Године 1993. његов најбољи пријатељ Ривер Феникс умро је од предозирања, што је снажно утицало на Ривса. "Био је сјајан тип и изврстан глумац. Тако смо се добро слагали, страшно ми недостаје, често мислим на њега", рекао је тада.

Још једна трагедија затекла га је 1998. Са својом тадашњом цуром Дженифер Сајм чекао је дете, али су бебу изгубили у осмом месецу трудноће. То је резултирало и раскидом везе, а после годину и по Дженифер је погинула у саобраћајној несрећи.

Мало је позната и чињеница да је Ривс законски старатељ своје сестре, која је оболела од леукемије. Током њене борбе с опаком болешћу, глумац је покренуо низ хуманитарних иницијатива и често је донирао веће своте болницама и кампањама с истим циљем.

Тај део разговора почиње од деветог минута:

 

Индеx


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.